onsdag den 7. september 2011

Trænings tur m. chokeffekt.

Endelig tid til en lille træningstur - der var lige 1½ time før aftensmad der kunne bruges efter eget ønske :o)
Bilen blev loadet op med skod-kajeakken og den blege og så derudaf.




Den er ikke tidligere nævnt, men skod-kajakken er en billig plastic-kajak der var indkøbt som rekognoscerings kajak, én man kunne søsætte fra alle steder og gå på land hvor end det var muligt uanset hvor mange skrammer det nu måtte give - den har ikke været ude før denne dag da det kniber lidt med tiden til de vovede eksperimenter og nu skulle den bruges til selvrednings øvelser.

Øvelsesterrænet var "kanalen" ved Maderne, Præstø fjord.
Først skulle den gule prøves, holda helt op hvor det en BILLIG kajak, men flyde kunne den da, vel ude i kanalen blev et semiprof styrt udført, ud af cockpittet og rundt med kajakken, op på ryggen af den gule, fat i paddlefloaten og begynde at fumle med remmen alt imens at kajakken sank!!! den sank sq mens jeg lå hen over bagdækket! sikke noget forbandet skidt, heldigvis var der kun et pr. meter til land (en af de gode ting ved kanalen) efter noget asen&masen kom vi på land og den gule blev tømt med meget besvær.
Det var noget af et chok at opdage hvor svær den var at bakse med når den var fyldt med vand - og godt at det var mig der sad i den da det var meningen at Junior skulle have sine første oplevelser i kajak netop i den gule..
Resten af øvelserne forgik naturligvis i den blege, den klarede det med bravur, det skal lige nævnes at det er meget lettere at komme op i en kajak der ikke er sunket..

Den gule er nu gået på førtidspension og den kommer først frem igen når det er blevet lovligt at brænde plastic af. Magen til skrammel.