Grej - Vesten

Da jeg selv er ret ny som happy kajak amatør så ved jeg hvor svært det er at få de rette ting med når man skal på tur, som inspiration vil jeg på disse sider vise hvad jeg PT tager med og hvor jeg fik fat i tingene  - kommentarer er yderst velkomne -
(Det er naturligvis ikke for at prale at jeg skriver at jeg har ditten&datten også - det er udelukkende for at vise at der er et sammenlignings grundlag).

Vesten:
Vesten er en YAK Koast, valgt pga. at den er let at tage af og på - masser af lommer og plads på ryggen til drikkesystem. Jeg har været (og er) super glad for den. Jeg er også indehaver af en instruktørvest (Artistic Orco EXP) og den er utrolig bøwlet at få af og på især når man har godt med tøj på.
Min vest er købt hos Roneklint kajakcenter

Drikke system:
Alletiders system - dunken kan foldes så den passer i vesten uden at blokere for vandet.
Super billigt og meget bedre end de hunde dyre systemer der er lavet til vestene (sådan et har jeg også).
Dette system er købt hos Spejder sport.


Ur:
Et billigt dykkerur købt hos Aldi! Det er faktisk ikke helt let at finde et vandtæt ur der er billigt nok til bare at have siddende i en vest.


Kamera:
Kodak easyshare C123 Sport 12MP
Et rigtigt godt kamera til prisen - har haft det i vandet et pr. gange uden at det har taget skade, alle mine billeder fra mine ture er taget med dette kamera, som en lille bonus kan det også filme.
Dette kamera er købt hos Amazon.co.uk jeg har fornyligt set det hos Computercity til under 600 kr.
Korkbolden er købt hos Biltema - Klart det billigste sted. Min første bold, som blev ædt af hunden, var over dobbelt så dyr, indkøbt hos Masnedø Marinecenter (Præcis den samme bold).Kniv:
En skræk historie om en top erfaren roer der blev fanget i noget fiskegarn mens han øvede rulleteknik - eneste grund til at han overlevede var kun fordi han havde glemt at pakke sin lommekniv ned med maden efter en pause så han måtte have den i vesten i stedet.
Denne historie var grunden til at jeg nu har en dykkerkniv i vesten - jeg havde et pr. krav til kniven: hakket til at skære snore med, Rustfri, en håndbetjent og lovlig (blad under 7 cm.).
Kniven er købt hos Amazon.co.uk


Kompas:
Kompasset har jeg udelukkende i vesten fordi jeg har læst at det er en god ide!
jeg har aldrig haft brug for det fordi jeg endnu har til gode et krydse atlanten eller komme ud i monstertåge.Men det lugter lidt af langfart at sejle rundt med kompas :o)
Kompasset er købt hos Amazon.co.uk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar